40ημερο μνημόσυνο Αικατερίνης Δούκα

Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 12:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
40ημερο μνημόσυνο Αικατερίνης Δούκα

Απεβίωσε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, σε ηλικία 81 ετών, η σύζυγος του γνωστού Λάκωνα επιχειρηματία αλυσίδας σούπερ μάρκετ Αναστάσιου Δούκα, Αικατερίνη.

 Αικατερίνη Δούκα, γεννηθείσα στο Γεράκι Λακωνίας, είχε ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του συζύγου της, Αναστάσιου Δούκα (γνωστού επιχειρηματία στον κόσμο των σούπερ μάρκετ), τον Λαμπόκαμπο Ζάρακα, όπως και για τη Μονεμβασιά, όπου η οικογένεια έχει την εξοχική της κατοικία.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στις 9:30΄ πμ στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο εις μνήμη της Αικατερίνης Δούκα-Κωνστιάντου.

Ο αποχαιρετισμός της αποθανούσης
από την ανιψιά της Φιφή Μπούτσαλη
Σε μήνυμά της, η κ. Φιφή Μπούτσαλη, ανιψιά της εκλιπούσας, αναφέρει τα εξής: «Σεβαστέ μου Θείε Τάσο. Αγαπημένοι μας, Λία, Κώστα και Μάντω,
Η γειτονιά των αγγέλων καλοδέχτηκε προχθές έναν επίγειο άγγελο. Μιά Κυρία.
Γιατί μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην αγαπημένη μας Θεία Κατίνα. Κ υ ρ ί α.
Από τότε που την γνωρίσαμε μέχρι την τελευταία της πνοή, αυτή την αρχοντική στάση κράτησε.
Ένας επίγειος άγγελος που πάντα είχε μια ανοικτή αγκαλιά, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά για όλο τον κόσμο.
Για πολλά χρόνια μας έδωσε παράδειγμα υπομονής και καρτερίας. Αδιαμαρτύρητα και αγόγγυστα υπέμεινε την δοκιμασία της. Ώσπου ήρθε η ώρα που ο Κύριος την κάλεσε κοντά του.
Θα την θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία.
Εύχομαι ο Θεός να σας παρηγορεί και να σας δίνει κουράγιο. Το καλύτερο μνημόσυνο για όσους έφυγαν είναι η ευτυχία μας, η λάμψη μας, να πατάμε στα πόδια μας, να προχωράμε με δύναμη και χαρά. Αυτό είναι το έμπρακτο ευχαριστώ για όσα πήραμε από αυτούς που τώρα είναι στην απέναντι όχθη. Σας αγαπώ και είμαι περήφανη για την Θεία μου.

Με Αγάπη
Φιφή Μπούτσαλη».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών