Πατσιλίβας σε προέδρους κοινοτήτων Δ. Σπάρτης: «Όταν διοικείς μια υπερχρεωμένη επιχείρηση, πρέπει να πάρεις μέτρα»

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 17:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πατσιλίβας σε προέδρους κοινοτήτων Δ. Σπάρτης: «Όταν διοικείς μια υπερχρεωμένη επιχείρηση, πρέπει να πάρεις μέτρα»

Απευθυνόμενος στους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του Δ. Σπάρτης, που αντιδρούν στην αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΣ, ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Θέμης Πατσιλίβας αναφέρει τα εξής: «Έχω την ίδια αγωνία που έχετε κι εσείς για την οικονομική ασφυξία των συνδημοτών διότι κι εγώ είμαι ένα από τα θύματα της κρίσης. Όμως όταν διοικείς μια υπερχρεωμένη επιχείρηση, πρέπει να πάρεις μέτρα που να αντιμετωπίζουν παθογένειες ετών στην οργάνωση και τη λειτουργία της.

Η οικονομική μας εξυγίανση με δίκαιη κατανομή των οικονομικών επιβαρύνσεων των πολιτών είναι νομοθετική και ηθική αναγκαιότητα.

Σίγουρα, όταν φτάνει μια επιχείρηση στο χείλος της χρεοκοπίας, κάποιοι φέρουν την ευθύνη. Η πρόταση διάσωσης της ΔΕΥΑΣ που συνετάχθη κατόπιν δυο χρηματοοικονομικών μελετών από εξειδικευμένους επιστήμονες, απαντά σ’ αυτή την αγωνιώδη αναζήτηση του τρόπου βιωσιμότητας της επιχείρησης.

Το ΔΣ της ΔΕΥΑΣ έχει την ευθύνη της ψήφισης ή καταψήφισης της πρότασης αυτής».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος