Σύντομα ορίζεται ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης

Η απάντηση του υφυπουργού Υγείας σε ερώτηση του Στ. Αραχωβίτη - Επαινετικές αναφορές για τον Ν. Καλογεράκο

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 18:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύντομα ορίζεται ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης

 Σε λίγες μέρες το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας-Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης θα έχει νέο διοικητή. Αυτό ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, πριν από λίγη ώρα (απόγευμα Δευτέρας 6/7), ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης,  απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρου Αραχωβίτη.  «Οι διαδικασίες προχωρούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις αποφάσεις της επιτροπής αξιολόγησης και την κείμενη νομοθεσία. Ολοκληρώνεται η διαδικασία και πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για τον νέο διοικητή», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Κοντοζαμάνη.

Ο Στ. Αραχωβίτης επεσήμανε καίρια ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης διαχείρισης, εκτιμώντας πως το γεγονός ότι το νοσοκομείο παραμένει χωρίς ηγεσία -ουσιαστικά από τις 2/1/2020 και πρακτικά από αρχές Μαρτίου- θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλον το νομό. «Δεν πάει άλλο να παραμένει ακέφαλο το νοσοκομείο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λάκωνας βουλευτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άνδρες έπλεξαν το εγκώμιο του Νίκου Καλογεράκου, ο οποίος διετέλεσε προσωρινός διοικητής του ΓΝ Σπάρτης, ύστερα από την παραίτηση του Σωτήρη Μπότσιου. «Θέλω να εξάρω τη θητεία και τις προσπάθειες του Ν. Καλογεράκου, ο οποίος αποτελεί “σπλάχνο” του νοσοκομείου», είπε ο υφυπουργός Υγείας, ενώ ο βουλευτής Λακωνίας επεσήμανε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ν. Καλογεράκο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έβαλαν πλάτη στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος