Περιπέτεια για επιβαίνοντες ιστιοφόρου στο Κυπαρίσσι

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 17:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιπέτεια για επιβαίνοντες ιστιοφόρου στο Κυπαρίσσι

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 10/7 το ιστιοφόρο σκάφος «ALMOST FREE», με δέκα αλλοδαπούς επιβαίνοντες, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 3,4 ν.μ. ανατολικά του λιμένα Κυπαρισσίου Δ. Μονεμβασίας.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Π. Μονεμβασιάς από τον κυβερνήτη του σκάφους και άμεσα απέπλευσε για την περιοχή, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. Το ιστιοφόρο κατέπλευσε, τελικά, αυτοδύναμα στο λιμάνι του Κυπαρισσίου, με τη συνδρομή του σκάφους αναψυχής «MELISSA», σημαίας Γιβραλτάρ.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Π. Μονεμβασιάς του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ALMOST FREE'», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος