Η «Αγροτική Οικονομία» θέμα εκδήλωσης του Δ. Σπάρτης

Παρών ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδ. Λυκουρέντζος

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 13:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «Αγροτική Οικονομία» θέμα εκδήλωσης του Δ. Σπάρτης

Εκδήλωση με θέμα «Αγροτική Οικονομία» διοργανώνει ο Δ. Σπάρτης την Πέμπτη 16/7 και ώρα 7:30΄ μμ  στο ξενοδοχείο «Kyniska Palace Conference & Spa» στο Παρόρι.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι:
• Ανδρέας Λυκουρέντζος, πρόεδρος ΕΛΓΑ
• Μαρίνα Γιαβρόγλου, πρόεδρος της «ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ ΑΕ» και του «ICC WOMEN GREECE»
• Παρασκευή Μολώνη, γεωπόνος του Δημοσίου, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και μέλος του «ICC WOMEN ΕΛΛΑΔΑΣ» (στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων - Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής)

Παράδοση οχήματος
στην ΕΛΑΣ και συζήτηση
Εξάλλου, ο Δ. Σπάρτης ενημερώνει ότι πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, στις 7:15΄ μμ, στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί τελετή παράδοσης ενός αυτοκινήτου από τη Ford Hellas στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. Επίσης, στις 8:50΄ μμ θα ακολουθήσει συζήτηση της κ. Μαρίνας Γιαβρόγλου με τις κυρίες του «ICC WOMEN SPARTA».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος