«Ομάδες Παραγωγών & Ευφυής Γεωργία για την καλλιέργεια της ελιάς»

Ημερίδα στους Αγ. Αναργύρους Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 15:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ομάδες Παραγωγών & Ευφυής Γεωργία για την καλλιέργεια της ελιάς»

Επιστημονική μερίδα με θέμα «Ομάδες Παραγωγών & Ευφυής Γεωργία για την καλλιέργεια της ελιάς» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/7 και ώρα 7:30΄ μμ στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων (Ζούπενα) Δ. Σπάρτης. Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από την ΠΕ Λακωνίας, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Σπάρτης και τον Σύλλογο Γεωπόνων Λακωνίας.

Πρόγραμμα
19:15-19:30: Προσέλευση
19:30-20:00: Χαιρετισμοί (Υπουργείο, εκπρόσωποι Ελληνικού Κοινοβουλίου, Περιφέρεια, Δήμος Σπάρτης κλπ)

Ομιλίες
20:00-20:15: «Ομάδες Παραγωγών και Φορολογικά Οφέλη» - Κόλλιας Παναγιώτης (οικονομολόγος-φοροτεχνικός)
20:20-20:40: «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, ΥΠΠΑΤ» - Δρ. Πανομήτρος Λεωνίδας προϊστάμενος Δενδρωδών Καλλιεργειών ΥΠΑΑΤ)
20:40-21:00: «Γεωργία Ακριβείας στις αρδεύσεις - Λακωνικά παραδείγματα» - Δρ Μπουραζάνης Γεώργιος M.Sc. (ΠΕ Λακ. Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής, πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας)
21:00-21:20: «Ηλεκτρονικό Σύστημα για την Παρακολούθηση και Αντιμετώπιση του Δάκου της Ελιάς (FruiFflyNet)» - Δρ Περδίκης Διονύσιος (Αναπλ. Καθηγητής Γεωργικής Εντομολογίας Γ.Π.Α.), Δρ Ποντικάκος Κων/νος MSc., Δρ Τσιλιγκιρίδης Θεόδωρος (Καθ. Γ.Π.Α.)
21:20-21:30: «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2.1 & 2.2, Ιχνηλασιμότητα Φυτοπροστατευτικών Προιόντων & τα Οφέλη Πιστοποίησης -, Δρ Σώτηρας Μάριος-Ιωάννης M.Sc. (Υπ. Διδάκτορας Γεωργικής Εντομολογίας Γ.Π.Α.)
 
Οι ενδεχόμενες ερωτήσεις του κοινού θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, όπου και θα δοθούν οι αντίστοιχες απαντήσεις από τα αρμόδια πρόσωπα (email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος