«Σφραγίζουν» συνεργασία ICC-ΚΕΔΕ στη Σπάρτη

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 18:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σφραγίζουν» συνεργασία ICC-ΚΕΔΕ στη Σπάρτη

Τελετή για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ICC (Διεθνές Εμπορικό  Επιμελητήριο Ελλάδας) και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) οργανώνει ο Δ. Σπάρτης, την Πέμπτη 16/7 και ώρα 11:30΄ πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Εκτός από τον οικοδεσπότη δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα (και πρόεδρο του ICC Ελλάδας), το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δημήτρης Καφαντάρης.

Βασική αποστολή του ICC είναι η προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου και των επενδύσεων. Βοηθάει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης. Το ICC έχει την πεποίθηση ότι το εμπόριο είναι μια ισχυρή δύναμη για την ειρήνη και την ευημερία, από την ίδρυσή του, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η μικρή ομάδα των εμπνευσμένων επιχειρηματιών που ίδρυσαν το ICC αποκαλέστηκαν «oι έμποροι της ειρήνης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος