Με αθρόα προσέλευση η εθελοντική αιμοδοσία στην Αρεόπολη

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 16:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με αθρόα προσέλευση η εθελοντική αιμοδοσία στην Αρεόπολη

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης χτύπησε για ακόμα μια φορά η καρδιά του εθελοντισμού.
Μανιάτες και Μανιάτισσες, παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες έδωσαν το παρόν με την πραγματικά συγκινητική συμμετοχή τους στη 18η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, τροφοδοτώντας έτσι τη συνέχιση της ανεκτίμητης συμβολής του ανώνυμου αιμοδότη σε μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς.

Το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει φωλιάσει για τα καλά όπως φαίνεται στις καρδιές όλων των εθελοντών αιμοδοτών της Μάνης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος