Πυρκαγιά στα Περιβόλια Δ. Σπάρτης

Υψηλός ο κίνδυνος και την Παρασκευή στη Λακωνία

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 17:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πυρκαγιά στα Περιβόλια Δ. Σπάρτης

Φωτιά σημειώθηκε περίπου στις 4:00 μμ της Πέμπτης 30/7 σε αγροτοδασική έκταση στα Περιβόλια Σπάρτης. Χάρη στην άμεση επέμβαση δυνάμεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα, χωρίς να απειληθεί κατοικημένη περιοχή.

Εν τω μεταξύ, για σήμερα Παρασκευή 31/7 εξακολουθεί να παραμένει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος