Μηχανική βλάβη σε πλοίο της γραμμής Ελαφονήσου

Το απόγευμα της Τετάρτης

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 18:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μηχανική βλάβη σε πλοίο της γραμμής Ελαφονήσου

Για ύπαρξη μηχανικής βλάβης ενημερώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες τις Τετάρτης 29/7, το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ», το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Πούντας, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο της πορθμειακής γραμμής Πούντα-Ελαφόνησος. Ειδικότερα, το πρόβλημα που αναφέρθηκε ήταν δυσλειτουργία στο σύστημα πηδαλιουχίας του πλοίου.

Το καράβι κατέπλευσε αυτοδύναμα μέχρι το λιμάνι της Ελαφονήσου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 24 επιβάτες και εκφορτώθηκαν τα 6 ΙΧ οχήματα.

Η Λιμενική Αρχή απαγόρευσε τον απόπλου του ανωτέρου πλοίου, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το επιβλέπει, επετράπη ο απόπλους του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος