Συζήτηση για τα ανεπιτήρητα βοοειδή στη Μάνη

Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συζήτηση για τα ανεπιτήρητα βοοειδή στη Μάνη

Η Οικολογική Πολιτιστική Κίνηση Μάνης διοργανώνει συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση του προβλήματος των ανεπιτήρητων και αδέσποτων βοοειδών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 7:00 μμ στην ταβέρνα «Καμπινάρα» στον Πύργο Διρού (στον δρόμο προς τα Σπήλαια).

Έχουν προσκληθεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αν. Μάνης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων αρχών που εμπλέκονται στο πρόβλημα και την αντιμετώπισή του.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη του προβλήματος, αλλά και των ευθυνών των αρμοδίων αρχών,  και κυρίως η ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να δοθεί μια λύση.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν και να καταθέσουν την άποψή τους στο πλαίσιο ενός γόνιμου και παραγωγικού διαλόγου.

Όπως επισημαίνει η Οικολογική Πολιτιστική Κίνηση Μάνης, «πρόκειται για ένα πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας με τους κινδύνους που εγκυμονεί για οδηγούς και οχήματα στο οδικό δίκτυο, ένα πρόβλημα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς απειλείται η λιγοστή βλάστηση αλλά και το πετρόκτιστο τοπίο, και βέβαια είναι και ένα πρόβλημα που αφορά στην κακοποίηση και το βασανισμό των ζώων, τα οποία υποσιτισμένα ταλαιπωρούνται στα πετρώδη εδάφη με μόνο λόγο ύπαρξης τους την είσπραξη επιδοτήσεων από τους ιδιοκτήτες τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος