Παράταση ισχύος αδειών για χειριστές ταχυπλόων

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 12:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση ισχύος αδειών για χειριστές ταχυπλόων

Με γνώμονα τη διασφάλιση της αποφυγής συνωστισμού στις Λιμενικές Αρχές για την προστασία των στελεχών και των πολιτών, ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και γενικότερα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Λιμεναρχείο Γυθείου ενημερώνει ότι παρατείνεται για επτά μήνες, από την ημερομηνία λήξης, η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους με ημερομηνία λήξης εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Φεβρουαρίου 2020 έως την 31η Αυγούστου 2020 (πχ άδεια που έληξε την 20-5-2020 παρατείνεται έως την 20-12-2020).

Οι κάτοχοι των ανωτέρω αδειών κατά τα ανωτέρω δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για ανανέωση δύο μήνες πριν την λήξη της παραταθείσας αδείας τους. Η ως άνω παράταση ισχύος χορηγείται για χειρισμό ταχυπλόων σκαφών αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λιμεναρχείο Γυθείου/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας στο 27330 22262.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti