Αλληλέγγυα στον Λίβανο η Πελοπόννησος

Η έκκληση των ιατρικών συλλόγων

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλληλέγγυα στον Λίβανο η Πελοπόννησος

Με έγγραφό της, η πρεσβεία του Λιβάνου στην Ελλάδα απευθύνει έκκληση για κάθε δυνατή συνδρομή σε ιατρική βοήθεια, φάρμακα, τρόφιμα, υλικά και εξοπλισμό, μετά από την  καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.

Παράκληση απευθύνεται από τους ιατρικούς συλλόγους των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όποιον διαθέτει φάρμακα που δεν χρειάζεται ή βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους, να τα προσκομίσει στα γραφεία του ιατρικού συλλόγου κάθε νομού,  προκειμένου να προωθηθούν στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Βηρυτού.

Η έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας απευθύνεται από τους προέδρους και των πέντε ιατρικών συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου: Αργολίδας (Κατσαρός Κωνσταντίνος), Αρκαδίας (Ψυχογυιός Βασίλειος), Κορινθίας (Μέλλος Χρυσοβαλάντης), Λακωνίας (Τσιρώνη Μαρία), Μεσσηνίας (Τζωρτζίνης Δημήτριος).

Σημειώνεται ότι τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας στεγάζονται στη Σπάρτη, επί της οδού Αρχιδάμου 77-79.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti