Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη δωρεάν από τον Δ. Ευρώτα

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 16:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη δωρεάν από τον Δ. Ευρώτα

Την υπηρεσία της ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης σε ατομικό επίπεδο προσφέρει το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται,  δωρεάν, από την ψυχολόγο Νίκη Τσιμπίδη, υπάλληλο του Δήμου Ευρώτα, κατόπιν ραντεβού.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ύστερα από συνεννόηση στο κοινοτικό ιατρείο της Σκάλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Τσιμπίδη στα τηλέφωνα 27353-60026 και 27353-60030.

Νόμος 991/1979 (ΦΕΚ 278/τ. Α΄/20-12- 1979): «Ο Ψυχολόγος στην άσκηση του επαγγέλματός του ερευνά και αξιολογεί την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του ανθρώπου και εργάζεται με τις καθιερωμένες αρχές και μεθόδους της Επιστήμης της Ψυχολογίας για την αξιοποίηση και βελτίωσή τους… Ο Ψυχολόγος πρέπει να τηρεί απόλυτη εχεμύθεια για όσα μαθαίνει, ή αντιλαμβάνεται κατά την άσκηση τον επαγγέλματός του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti