Στην Επιτροπή Ειδικών για τον κορωνοϊό ο Αν. Μαριόλης!

Στην ομάδα του Σωτήρη Τσιόδρα ο διευθυντής του ΚΥ Αρεόπολης

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 13:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Επιτροπή Ειδικών για τον κορωνοϊό ο Αν. Μαριόλης!

Δύο νέα μέλη απέκτησε η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες (Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων) του Υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση του κορωνοϊού, επικεφαλής της οποίας είναι ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως οι Νικόλαος Σύψας, Γκίκας Μαγιορκίνης, Άλκης Βατόπουλος κ.α.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, πλέον, στις συνεδριάσεις θα συμμετάσχουν και ο Λευτέρης Θηραίος, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βάρης, αλλά και ο «δικός» μας Ανάργυρος Μαριόλης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, ο οποίος  υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, ενώ το 2019 ανακηρύχθηκε καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe.

Και τα δύο στελέχη διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, γεγονός που εκτιμάται πως διαδραμάτισε ρόλο στην ένταξή τους στην Επιτροπή, η οποία ξεκίνησε με 24 μέλη στην αρχή της πανδημίας και, πλέον, απαριθμεί 31.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti