«Παρών» στις επόμενες εκλογές δήλωσε ο Τατούλης

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 17:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Παρών» στις επόμενες εκλογές δήλωσε ο Τατούλης

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης ενός έτους από την έναρξη της νέας περιφερειακής περιόδου, ο επικεφαλής Π. Τατούλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» μετά την συνάντησή τους στην Τρίπολη, αποφάσισαν μεταξύ άλλων πως η παράταξη θα συμμετάσχει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:
«• Η παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” θέτει σε προτεραιότητα την υποβάθμιση και απαξίωση του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου που προσπαθεί να επιβάλει με συνεχείς τροπολογίες το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλοιώνοντας τη βούληση των Πελοποννησίων πολιτών και θα συνεχίσει την προσπάθειά της για την θωράκιση και την αναβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
• Παραμένει δίπλα στα προβλήματα των πολιτών της Πελοποννήσου και θα συνεχίσει να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην διεκδίκηση λύσεων σε σοβαρά αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν την Πελοποννησιακή κοινωνία, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικονομικής δυσχέρειας και των επιπτώσεων της πανδημίας.
• Ο αυταρχικός τρόπος διοίκησης του κ. Νίκα, επιβάλλει περισσότερο από ποτέ την παρουσία της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης της “Νέας Πελοποννήσου” με δυναμικές παρεμβάσεις και αυστηρό έλεγχο στις πολιτικές και διοικητικές πράξεις της Περιφερειακής Αρχής.
• Η “Νέα Πελοπόννησος”, τιμώντας την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών θα είναι παρούσα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με αρχηγό τον Πέτρο Τατούλη».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος