Προειδοποίηση για τον «Ιανό» από το 112 στους κατοίκους της Λακωνίας

Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2020 20:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προειδοποίηση για τον «Ιανό» από το 112 στους κατοίκους της Λακωνίας

Η κακοκαιρία «Ιανός» προελαύνει στη χώρα μας και ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 17/9 έφτασαν τα πρώτα μηνύματα από το 112 στους κατοίκους των Ιονίων Νησιών, που δέχτηκαν το πρώτο κύμα κακοκαιρίας, προκειμένου να προφυλαχθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, ανάλογο μήνυμα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα και κάτοικοι της Λακωνίας. Το μήνυμα ανέφερε: «Προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή σας. Αποφύγετε τα υπόγεια, ημιυπόγεια και σημεία που μπορεί να πλημμυρίσουν. Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο. Παρακολουθείτε ΜΜΕ. Ενημερωθείτε για 3 ΣΟΣ οδηγίες», ήταν το περιεχόμενο του sms από το 112.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti