«Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν δημιουργούν ένα περιβάλλον μη γόνιμο και ανθυγιεινό»

Η δήλωση του Μιχ. Βακαλόπουλου για την παραίτηση από την αντιδημαρχία Δ. Σπάρτης - Εκφράζει τη στήριξή του στη Δημοτική Αρχή

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 17:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν δημιουργούν ένα περιβάλλον μη γόνιμο και ανθυγιεινό»

Τους λόγους που τον εξώθησαν σε παραίτηση αναπτύσσει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος  Δ. Σπάρτης και αναπληρωτής δημάρχου, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησής του από την ηγετική ομάδα της Δημοτικής Αρχή Σπάρτης.

Ειδικότερα, ο κ. Βακαλόπουλος τονίζει τα εξής:

«Συνδημότες και συνδημότισσες,

Εδώ και ένα χρόνο είχα την τιμή και την ευθύνη να υπηρετώ την πόλη της Σπάρτης απο τον θεσμό του αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δήμαρχου, καθώς και του πρόεδρου της Οικονομικής Επιτροπής, ορισμένος απο τον Δήμαρχο μας κ. Πέτρο Δούκα. Το διάστημα αυτό, με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου μας, άσκησα τα καθήκοντα μου, προσπαθώντας με χαμηλούς τόνους και ενωτική  διάθεση να συγκεραστώ πρόσωπα, απόψεις και καταστάσεις, πάντα για το κάλο της πόλης μας. Όμως, οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ήμερες, δημιουργούν ένα περιβάλλον μη γόνιμο και ανθυγιεινό, με συνέπεια να μη μπορώ πλέον να αισθάνομαι χρήσιμος και δημιουργικός.

Έτσι και επειδή οι προσωπικές μου αρχές και αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες, αλλά και επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι απολυτά  την ιεραρχία, έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση του Δήμαρχου, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Εξακολουθώ να πιστεύω και να στηρίζω, όπως έκανα έως τώρα, το όραμα του Δήμαρχου μας και όλα αυτά που ονειρεύτηκε και ονειρευτήκαμε μαζί για μια Σπάρτη εξωστρεφή, μια Σπάρτη στη θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο στερέωμα και θα είμαι δίπλα του, ανιδιοτελώς, σε όλες του αυτές τις προσπάθειες.

Φίλες και φίλοι, η διάθεση για πρόσφορα στον τόπο μας είναι πάνω απο θέσεις και αξιώματα…

Θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι ενεργά διπλά, όχι μόνο στους 1086 συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους τους δημότες του Δήμου Σπάρτης, πάντα με μοναδικό γνώμονα το κάλο και την πρόοδο του Δήμου μας!!

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Βακαλόπουλος»

φωτο: e-sparti.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών