«Ποτέ ξανά…»

Τατούλης για καταδίκη ΧΑ

Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2020 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ποτέ ξανά…»

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης τοποθετήθηκε ως εξής: «Η ιστορική απόφαση αποτελεί δικαίωση για όλα τα θύματα της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο δεν πρέπει ποτέ να διαφεύγει από την προσοχή των συνειδητοποιημένων βαθιά δημοκρατικών πολιτών, ότι το απεχθές μόρφωμα εκτράφηκε και γιγάντωσε στην αγκαλιά μιας “ψευδο-δημοκρατίας” με πρωταγωνιστές πολιτικούς, μιντιακά και οικονομικά συμφέροντα, που δυστυχώς κάποια παραμένουν ακόμη παρόντα.

Είναι μια απόφαση σταθμός για την Ελλάδα, που στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για Ελευθερία και Δημοκρατία. Η ευθύνη πλέον όλων μας, είναι η συνεχής προσπάθεια για ένα πιο Δίκαιο, πιο Δημοκρατικό και πιο Κοινωνικό αύριο. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti