Διαδικτυακό σεμινάριο για Λάκωνες μαθητές και γονείς

«Νέο Λύκειο & Εξειδικεύσεις του Μέλλοντος»

Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2020 12:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακό σεμινάριο για Λάκωνες μαθητές και γονείς

Σε διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Νέο Λύκειο & Εξειδικεύσεις του Μέλλοντος» συμμετέχει ο Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας και Λακωνίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 11:00 πμ.

Το σεμινάριο απευθύνεται, κυρίως, σε μαθητές της Γ΄  Γυμνασίου και της Ά Λυκείου, αλλά είναι χρήσιμο και για τους γονείς τους και όλους όσοι θέλουν να πληροφορηθούν για τις νέες αλλαγές στο Γενικό Λύκειο, αλλά και το ΕΠΑΛ, και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα χρόνια, ενημερωμένοι για τις πλέον σύγχρονες εξειδικεύσεις της μελλοντικής αγοράς εργασίας.

Ομιλητές θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας-ιδρυτής LABORA και ο κ. Γεώργιος Γατούδης, σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας, επιστημονικός υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων LABORA.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως:
• Ποια είναι τα νέα δεδομένα του Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ);
• Ποια είναι η Τράπεζα Θεμάτων και με ποιο τρόπο εισάγομαι στο Πανεπιστήμιο;
• Πώς επιλέγω Επιστημονικό Πεδίο και Ομάδα Προσανατολισμού;
• Προσμετράται ο βαθμός του Λυκείου για την εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο;
• Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο;
• Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας στην εποχή του Covid-19

Οι οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα αποσταλούν σε e-mail ή θα σταλεί email από φροντιστήριο της πόλης, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν. Επίσης, θα αναρτηθούν και στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος - ΟΕΦΕ (www.oefe.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των νόμιμων φροντιστηρίων της Λακωνίας ή και στην γραμματεία της ΟΕΦΕ (210-3829122).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti