Ευχαριστίες του Συλλόγου «Συν-υπάρχω» στον περιφερειάρχη

Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες του Συλλόγου «Συν-υπάρχω» στον περιφερειάρχη

Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απευθύνει ο Σύλλογος «Συν-υπάρχω» των γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων.

Ειδικότερα, στο σχετικό ευχαριστήριο μήνυμά του, ο σύλλογος αναφέρεται στο γεγονός ότι η Περιφέρεια ανέλαβε την μεταφορά των παιδιών με ειδικές ανάγκες στην αθλητική δράση «Τζάμπολ Αγάπης», που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στους Μολάους. Ο Σύλλογος «Συν-υπάρχω» σημειώνει: «Για εμάς, ως σύλλογος “Συν-υπάρχω” των γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων αποτελεί υψίστης σημασίας, διότι στην περιοχή μας απουσιάζουν δραστηριότητες για παιδιά μεα, κάτι που καθιστά την συγκεκριμένη δραστηριότητα ιδιαίτερα σημαντική».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος