Ελεύθερο διαδίκτυο για όλους και στα Νόμια Δ. Μονεμβασίας

Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ελεύθερο διαδίκτυο για όλους και στα Νόμια Δ. Μονεμβασίας

Η έλευση του Οκτωβρίου, έφερε μαζί του και την υλοποίηση hotspot στην Τ.Κ. Νομίων του Δήμου Μονεμβασίας. Αυτό σημαίνει ότι το δημοτικό δίκτυο δημόσιας πρόσβασης ίντερνετ, πρόσθεσε έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα του.

Το νέο hotspot, εκπέμπει από το Κοινοτικό κατάστημα, καλύπτοντας το κέντρο του οικισμού και την ευρύτερη περιοχή του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Δήμος Μονεμβασίας, προσθέτει συνεχώς νέα σημεία και βελτιώνει τη λειτουργία των παλαιότερων, ενώ ενισχύει τη δωρεάν πρόσβαση στην ευρυζωνικότητα σε όλη την επικράτεια δήμου, στοχεύοντας μέσω των hotspots, ικανοποιητική κάλυψη των σημείων οικονομικού, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος