Διανομή τροφίμων σε 1.307 δικαιούχους ΤΕΒΑ στη Λακωνία

Την επόμενη εβδομάδα

Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 17:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διανομή τροφίμων σε 1.307 δικαιούχους ΤΕΒΑ στη Λακωνία

Ποσότητες τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, παρέλαβε το πρωί της Πέμπτης 15/10 ο Δήμος Σπάρτης (σσ φωτο κάτω). Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διανομή στις περίπου 600 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος, οι οποίες θα ειδοποιηθούν με SMS για την ώρα και τον τόπο παραλαβής

Όπως ενημερώνει η ΠΕ Λακωνίας, η διανομή αφορά διάθεση προϊόντων ξηράς τροφής, ειδών βασικής υλικής συνδρομής καθώς και σχολικά είδη τα οποία θα διανεμηθούν, μέσω των δήμων, σε 1307 δικαιούχους(οικογένειες) του Προγράμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλους τους δήμους της ΠΕ Λακωνίας, από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και τη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, και αφορά τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που  έχουν επιλέξει να είναι και  ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει με κατ’ οίκον διανομή για την πόλη της Σπάρτης και στα ορισμένα σημεία διανομής για τους υπόλοιπους δήμους. Καλούνται επομένως οι δικαιούχοι να βρίσκονται, κατά τις ημέρες 19 έως και 23 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες που θα τους σταλεί ειδοποίηση με sms, στον χώρο κατοικίας τους ή στα αντίστοιχα σημεία διανομής ώστε να παραλάβουν τα προϊόντα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και  του αριθμού ΑΜΚΑ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος