Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στην ΠΥ Γυθείου

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 12:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στην ΠΥ Γυθείου

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου επισκέφτηκε την Τετάρτη 15/10, η κινητή μονάδα ελέγχου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, με επικεφαλής τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας Δρ. Ανάργυρο Μαριόλη.

Κατά την επίσκεψη, έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος για τον ιό σε 14 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων του διοικητή Αντιπυράρχου κ. Κωνσταντίνου Γραφάκου και του υποδιοικητή, Υποπυραγού κ. Ευγένιου Γεωργιάκου.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ανακοινώθηκαν άμεσα από το κλιμάκιου του ΕΟΔΥ και ήταν όλα αρνητικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ΠΥ Γυθείου τηρεί με συνέπεια και επιμέλεια όλες τις προτεινόμενες διαδικασίες για την αποφυγή διάδοσης του covid19, που σχεδόν ένα χρόνο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή διαβίωση του πληθυσμού της υφηλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί κάθε πυροσβεστικός υπάλληλος να εκτελεί τα καθήκοντά του με υγεία και ασφάλεια, μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα διάδοσης του κορωνοϊού, τόσο εντός της υπηρεσίας που υπηρετεί, όσο και στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου μένουν ασφαλείς!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος