Κορωνοϊός: Επιβεβαιωμένα κρούσματα σε super-market του Γυθείου

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 11:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορωνοϊός: Επιβεβαιωμένα κρούσματα σε super-market του Γυθείου

Επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 εντοπίστηκαν μεταξύ των εργαζομένων γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ (My Market)  στην πόλη του Γυθείου.  Το κατάστημα κατέβασε ρολά τη Δευτέρα 16/11 ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Αγαπητοί μας  πελάτες,
 
Σας ενημερώνουμε ότι  το κατάστημά μας την Δευτέρα 16/11, έκλεισε, λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID – 19 σε εργαζομένους μας.
Έχοντας ως συνεχή προτεραιότητα την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών μας, έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν την επαναλειτουργία του καταστήματός μας απόλυτα ασφαλή για όλους.
 
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφάλειας  της  εταιρείας, το κατάστημα απολυμάνθηκε και οι εργαζόμενοί μας δεν θα προσέλθουν για εργασία μέχρι την πλήρη αποθεραπεία τους ενώ το σύνολο των εργαζομένων μας θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.
 
Με αίσθημα ευθύνης το κατάστημα λειτουργεί, μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών σε πλήρη συνεννόηση με τις Υγειονομικές Αρχές, με εργαζόμενους από άλλα καταστήματα.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland