«Φωτίζουμε βιτρίνες, αλλάζουμε ψυχολογία»

Η κίνηση-πρόκληση του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για πιο αισιόδοξες γιορτές

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 13:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Φωτίζουμε βιτρίνες, αλλάζουμε ψυχολογία»

Η προ-εορταστική περίοδος που διανύουμε δε θυμίζει σε τίποτα την ατμόσφαιρα περασμένων ετών, καθώς η «λαίλαπα» του κορωνοϊού έχει επισκιάσει σχεδόν τα πάντα. Παρά τα εύλογα αρνητικά συναισθήματα και την κατήφεια που διακατέχει τον πληθυσμό, σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα απαιτούνται μικρές και μεγαλύτερες τονωτικές «ενέσεις» που θα αναπτερώσουν την καθημερινότητά μας και θα βελτιώσουν τη ψυχική μας υγεία.

Σε αυτή την κατεύθυνση, «νότας» αισιοδοξίας αποτελεί η πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης προς τα μέλη του, τα οποία πλήττονται και δοκιμάζονται από τη νέα καραντίνα. Όπως αναφέρει ο σύλλογος, «οι ελεύθεροι επαγγελματίες διακρινόμαστε για τους καθημερινούς αγώνες, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε.

Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να αφήσουμε όλο αυτό να μας καταβάλλει και πρέπει να πάρουμε δράση. Η σκέψη μας είναι: Στολίζουμε βιτρίνες, ξαναζωντανεύουμε τα καταστήματά μας, γινόμαστε λαμπεροί για εμάς, για τους πελάτες μας. Δίνουμε ζωή στις επιχειρήσεις μας. Κάνουμε την πόλη μας από έρημη ζωντανή. Κάνουμε την ζωή μας φωτεινή λόγω γιορτών. Αλλάζουμε ψυχολογία με ότι έχει ο καθένας μας».

Στο ίδιο μοτίβο, ο σύλλογος σημειώνει πως «τώρα είμαστε όλοι μαζί με τα ίδια προβλήματα και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Δυνατοί με την ελπίδα ότι τα καταστήματά μας θα είναι σύντομα ανοικτά και εμείς πιο δυνατοί και πιο ασφαλείς από ποτέ».

«Στηρίζω τη Σπάρτη, ψωνίζω στις τοπικές επιχειρήσεις», είναι τέλος το κάλεσμα των εμπόρων της Σπάρτης.

Με απλές, καθημερινές, ενέργειες μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην προσδοκία για φωτεινότερες ημέρες που θα «ζεστάνουν» την ψυχή…

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος