Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Περιορισμένες οι φετινές εκδηλώσεις

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 εορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών ορίζεται ότι λόγω της λήψης αυξημένων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν κατάθεση στεφάνου, μόνο στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή σε περίπτωση κωλύματος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Κατά την ημέρα της εορτής θα λάβει χώρα γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση σε ολόκληρη την επικράτεια.

Στη Λακωνία θα πραγματοποιηθούν: Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου. Επίσης, θα γίνει φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος