Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δ. Ευρώτα στη Σκάλα

Την Τρίτη 8/12

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 15:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δ. Ευρώτα στη Σκάλα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Ευρώτα, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Οι αιμοληψίες θα διαρκέσουν από τις 5:00 έως τις 7:00 μμ, ενώ την όλη διαδικασία θα φέρει εις πέρας κινητή μονάδα με εξειδικευμένο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Καλούνται όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 62 ετών, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία ενισχύοντας την εθελοντική ομάδα αιμοδοτών «Γιώργος Κρεμμύδας».

«Στις δύσκολες και κρίσιμες μέρες που διανύουμε, οι ανάγκες που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά. Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν, είτε είναι εθελοντές αιμοδότες, είτε όχι σε αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση - έκκληση. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σκάλας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μεσούσης της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας», αναφέρει ο Δήμος Ευρώτα στην ανακοίνωσή του.

Επισημαίνεται ότι για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η αιμοληψία, θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland