Τα Χριστούγεννα ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαδικτυακά και χαρίζουμε «ευχοστολίδια»

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα Χριστούγεννα ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαδικτυακά και χαρίζουμε «ευχοστολίδια»

Στηρίζουμε τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS» και την ΕΛΕΠΑΠ και πραγματοποιούμε τις ευχές τους μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή τάμπλετ.
 
Ο ΟΠΑΠ παραμένοντας ενεργά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και της νέας γενιάς, υλοποιεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια», ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι χριστουγεννιάτικες ευχές χιλιάδων παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη.
 
Στόχος αυτής της μεγάλης γιορτής προσφοράς και αγάπης για τα φετινά Χριστούγεννα, είναι να εκπληρωθούν οι ευχές 5.034 παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ. Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές και στην πραγματοποίησή τους μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας με ασφάλεια από το σπίτι, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ μας.
 
Η συμμετοχή στη δράση φέτος γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και online καταστημάτων, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.euxostolidia.gr ή να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» όπου θα βρείτε τις ζωγραφιές-ευχές των παιδιών και να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:
- Επιλέγετε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλετε να πραγματοποιήσετε
-Αγοράζεται διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
-Στέλνετε τη δική σας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο
 
Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.euxostolidia.gr και της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μεταφέρονται στα συνεργαζόμενα e-shops.  
 
Όλοι οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία Ευχοστολίδια  έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούν, για να θυμούνται τη σημαντική τους προσφορά.

32.319 παιδικές ευχές και 39 έργα υποστήριξης
Από το 2014, με την υποστήριξη όλων μας, η πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας Ευχοστολίδια έχει πραγματοποιήσει 32.319 παιδικές ευχές. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 39 έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.
 
Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», εκτός από την πραγματοποίηση παιδικών ευχών, συμβάλλει και στην υλοποίηση νέων έργων υποστήριξης στους φορείς που συμμετέχουν στα «Ευχοστολίδια».
 
Συγκεκριμένα, όσοι συμμετέχουν στις δωρεάν δοκιμασίες της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», συγκεντρώνουν πόντους οι οποίοι μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποστήριξης στους φορείς που παίρνουν μέρος στα «Ευχοστολίδια», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος