Λήψη τεστ για τον Covid-19 από την ΚΟΜΥ Σπάρτης

Το Σάββατο 21/11 στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Λακωνίας

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 10:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λήψη τεστ για τον Covid-19 από την ΚΟΜΥ Σπάρτης

Με προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και με γνώμονα την αναγκαιότητα περιορισμού της διασποράς του  κορωνοϊο, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας από τις 9:30 πμ έως τις 2:30 μμ και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικό έλεγχο ανίχνευσης του ιού  SARS-CoV-2.

Η λήψη θα πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκινήτων και δίχως να απαιτείται η αποβίβαση των υποβαλλόμενων σε εξέταση.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν προς εξέταση, πρέπει να έχουν μαζί τους αριθμό ΑΜΚΑ, Αστυνομική Ταυτότητα και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος