Με «πλαστά» τεστ Αλβανοί εργάτες γης στο ταξίδι προς Λακωνία

Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 17:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με «πλαστά» τεστ Αλβανοί εργάτες γης στο ταξίδι προς Λακωνία

Με τον ψευδή χαρακτηρισμό «αρνητικό» στο απαιτούμενο μοριακό τεστ για κορωνοϊό επιχειρούν να εισέλθουν στην Ελλάδα, εργάτες γης και άλλοι πολίτες από την Αλβανία. Ωστόσο την προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών «αποκάλυψαν» τα γρήγορα τεστ (rapid test) που διεξάγει ο ΕΟΔΥ στον συνοριακό σταθμό με την Αλβανία στην Κακκαβιά.

Σύμφωνα με το huffingtonpost.gr, τις προηγούμενες ημέρες, δύο αλβανικά λεωφορεία, με περίπου 50 εργάτες γης, γύρισαν πίσω στην Αλβανία, καθώς το rapid test έδειξε θετικούς κάποιους από τους επιβαίνοντες σε αυτά, αν και τα τεστ που επέδειξαν ήταν αρνητικά. Όσοι Αλβανοί δηλώνουν εργάτες γης έχουν προορισμό διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Λακωνία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti