ΚΝΕ Λακωνίας για προσαγωγή παιδιών στο Παρόρι

«Ο "υπερβάλλων" ζήλος της αστυνομίας εξαντλείται σε ανήλικους»

Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020 14:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΚΝΕ Λακωνίας για προσαγωγή παιδιών  στο Παρόρι

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το περιστατικό που διαδραματίστηκε την Κυριακή 22/11 στο Παρόρι, ύστερα από καταγγελία πολίτη, αστυνομικοί εντόπισαν παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών να παίζουν σε γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού. Οι αστυνομικοί, τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για τον κορωνοϊό, οδήγησαν τους ανήλικους νεαρούς στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Σε ανακοίνωσή του, το Τομεακό Συμβούλιο Λακωνίας της ΚΝΕ σχολιάζει: «Άλλο ένα επεισόδιο στην αστυνομική αυθαιρεσία διαδραματίστηκε στο Παρόρι Λακωνίας με ανηλίκους 12 έως 15 ετών να οδηγούνται στο τμήμα επειδή έπαιζαν ποδόσφαιρο στο δημοτικό γήπεδο. Μάλιστα η προσαγωγή τους και το να οδηγηθούν με τα ποδήλατα τους 5 χιλιόμετρα μέχρι το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης δείχνει πως ο "υπερβάλλων" ζήλος της αστυνομίας εξαντλείται σε ανήλικους που έκαναν το έγκλημα! να αθληθούν ομαδικά, αντιμετωπίζοντας τους σαν κοινούς εγκληματίες. Βέβαια δεν βλέπουμε τον αντίστοιχο υπερβάλλοντα ζήλο στο να γίνονται οι έλεγχοι σε χώρους δουλειάς, που επιβεβαιωμένα από τα  πολλά παραδείγματα σε όλη τη χώρα, έχουν μετατραπεί σε χώρους μετάδοσης, εκεί που καθημερινά κυριαρχεί η εργοδοτική αυθαιρεσία και τα πρωτόκολλα λάστιχο στα μέτρα των εργοδοτών και του κέρδους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος