Μείωση δημοτικών τελών στον Δ. Μονεμβασίας

Για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μείωση δημοτικών τελών στον Δ. Μονεμβασίας

Ανακούφιση σε στοχευμένο τμήμα του πληθυσμού του προσφέρει ο Δ. Μονεμβασίας, καθώς δίνει τη δυνατότητα μείωσης δημοτικών τελών και φόρων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε άτομα με αναπηρία, καθώς και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Οι ενδιαφερόμενοι, που πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να καταθέσουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δ. Μονεμβασίας προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα.

Αιτήματα, όμως, μπορούν να υποβάλλονται και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις), ώστε να εντάσσονται σταδιακά στο πρόγραμμα.

Περισσότερη πληροφόρηση και ενημέρωση για τις απαραίτητες προϋποθέσεις (ιδιότητες δικαιούχων, εισοδηματικά κριτήρια κλπ) δίνονται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας στα τηλέφωνα: 2732-360-570 και 2732-360-536.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών