Κλειστό τμήμα της Αγίου Νίκωνος κάθε Παρασκευή

έως το τέλος του 2020

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 13:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλειστό τμήμα της Αγίου Νίκωνος κάθε Παρασκευή

Ο Δήμος Σπάρτης, έπειτα από αίτημα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας, αποφασίζει την προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος καθώς και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών στην οδό Αγίου Νίκωνος και σε τμήματα οδών που περικλείεται μεταξύ των καθέτων Ευαγγελιστρίας και Λυκούργου (πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης)  από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή μέχρι την 31η Δεκεμβρίου από ώρα 8:00πμ έως 7:00μμ.
 
Καθ’ ολη τη διάρκεια των εργασιών μέχρι και την άρση των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας, θα προβλέπεται σήμανση και θα εξασφαλίζεται η προστασία των πεζών και των οχημάτων.
 
Η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στο ανωτέρο τμήμα της οδού Αγίου Νίκωνος, τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας δεν θα επηρεάζονται από την παρούσα απόφαση.
Μετά το πέρας της τελευταίας Παρασκευής του έτους 2020, το τμήμα της οδού θα παραδοθεί για κυκλοφορία και στάθμευση όπως ισχύσει έως σήμερα.
 
Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έγκειται στις εργασίες που έχουν ξεκινήσει στους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου για την επερχόμενη ανακαίνισή του.