Οι ποδοσφαιριστές της Super League τρέχουν για τη «δική μας» Δέσποινα (VIDEO)

Η σπουδαία πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 19:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι ποδοσφαιριστές της Super League τρέχουν για τη «δική μας» Δέσποινα (VIDEO)

Η Σπαρτιάτισσα Δέσποινα Βαρβιτσιώτη και η μικρή Καλαματιανή Αναστασία Τριανταφυλλάκη μάς χρειάζονται και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα.

Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που παραδίδουν μαθήματα ζωής.

«Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΠΣΑΠ.

Η Δέσποινα από τη Σπάρτη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να βγει νικήτρια στον δύσκολο αγώνα που δίνει απέναντι στη νόσο(λέμφωμα) Χότζκιν (Hodgkin).

Η Αναστασία, μαθήτρια της Β’ τάξης του 8ου Δημοτικού Καλαμάτας Αναστασία Τριανταφυλλάκη, βιώνει τον δικό της «Γολγοθά», καθώς έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Αξίζει να συμβάλλουμε με μια ελάχιστη κίνηση συνδρομής και υποστήριξης, ώστε τα δύο κορίτσια να κερδίσουν το δικαίωμα στη ζωή…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος