Παράταση ως 25 Ιανουαρίου του αυστηρού lockdown στη Σπάρτη!

48 ενεργά κρούσματα με 103 στενές επαφές στην περιοχή

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 18:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση ως 25 Ιανουαρίου του αυστηρού lockdown στη Σπάρτη!

Τουλάχιστον ως τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου παρατείνεται το αυστηρό lockdown στον Δ. Σπάρτης, που ίσχυε αρχικά ως Δευτέρα 18/1, όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτή τη στιγμή στον Δ. Σπάρτης υπάρχουν 48 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού και 103 στενές επαφές του που βρίσκονται ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πάντως, από Δευτέρα 18/1 θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο στον Δ. Σπάρτης με τη μέθοδο του click away, ενώ κανονικά λειτουργούν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία.

Τα μέτρα ως 25/1
- Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
- Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
- Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.
- Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κλπ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland