Ούτε και την Τετάρτη λαϊκή στη Σπάρτη

Λόγω των έκτακτων μέτρων

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ούτε και την Τετάρτη λαϊκή στη Σπάρτη

Αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Σπάρτης και για την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο πλαίσιο των έκτακτων τοπικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στον Δήμο Σπάρτης, με σκοπό την  αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι δεδομένο πως η λαϊκή αγορά Σπάρτης δε θα λειτουργήσει ούτε το προσεχές Σάββατο 30 Ιανουαρίου, καθώς τα μέτρα στον Δ. Σπάρτης ισχύουν, τουλάχιστον έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως ήδη έχει ματαιωθεί η διεξαγωγή της αγοράς κατά τις ημερομηνίες 16, 20 και 23 Ιανουαρίου.

Πριν από μερικές ημέρες, μέσω επιστολής του, ο Σύλλογος Παραγωγών-Πωλητών Λαϊκών Αγορών του νομού Λακωνίας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αναστολή της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Σπάρτης. Το ΔΣ του συλλόγου αξιώνει την επαναλειτουργία της αγοράς, με τήρηση όλων των μέτρων  προφύλαξης, ενώ τα μέλη του ζητούν από την περιφερειακή και τις δημοτικές αρχές του νομού, να στηρίξουν το αίτημά τους. Το συμβούλιο, μεταξύ άλλων, καλούσε «όλους τους συναδέλφους σε αυτή την κίνηση της κυβέρνησης που είναι σε βάρος τους να μην υποκύψουν και να παλέψουν για την ομαλή λειτουργία των λαϊκών με όλα τα μετρά υγιεινής. Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε την στήριξη και των καταναλωτών».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia