Σε κινητοποίηση οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου

Την Τετάρτη

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 16:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε κινητοποίηση οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου

Στη κινητοποίηση που διοργανώνεται την Τετάρτη 27/1 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου στην Πάτρα, θα δώσει «παρών» η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης προκειμένου, όπως αναφέρει, «να διεκδικήσουμε όλα τα σωματεία, οι εμπορικοί σύλλογοι και οι ομοσπονδίες ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας».

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εμπορικούς συλλόγους - μέλη της, μαζί με όλους τους φορείς, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 πμ να συμμετάσχουν κατά βούληση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και «αντιδρώντας στα λουκέτα των επιχειρήσεων που έρχονται και στα σχέδια αφανισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν για να επιβιώσουμε», καταλήγει η Ομοσπονδία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia