Για το καθεστώς λειτουργίας επιχειρήσεων ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης

Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2021 13:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για το καθεστώς λειτουργίας επιχειρήσεων ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης

Η Σπάρτη εξακολουθεί να βρίσκεται στην «κόκκινη» ζώνη κινδύνου για τον κορωνοϊό έως τις 8 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 29/1 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό πως τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν με την μέθοδο του click away, με εξαίρεση  τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλεία, κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια τα οποία λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop (ραντεβού με τον πελάτη μέσα στο κατάστημα).

Ακόμα, λόγω του αυστηρού lockdown στο οποίο βρίσκεται η πόλη, συνεχίζει το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων από τις 9:00 πμ έως τις 5:00 μμ.

«Εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων μας και τηρούμε όλα τα μέτρα για να καταφέρουμε να βγούμε από την κόκκινη ζώνη», επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών