Και νέα κρούσματα Covid-19 σε σχολικές μονάδες του Δ. Σπάρτης

Αναστέλλεται για 14 ημέρες η λειτουργία τους

Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2021 15:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και νέα κρούσματα Covid-19 σε σχολικές μονάδες του Δ. Σπάρτης

«Φουντώνουν» τα κρούσματα κορωνοϊού σε μονάδες Εκπαίδευσης του Δ. Σπάρτης. Μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στο 10ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης και στο 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης (2ο τμήμα), ανιχνεύτηκαν δύο ακόμα μολύνσεις στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Πολυχρονάκου και στο Δημοτικό Σχολείο Ξηροκαμπίου.

Έτσι, με απόφαση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, κ. Φώτη Πολίτη, και κατόπιν εισηγήσεως της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ  Λακωνίας, αναστέλλονται  από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 14/2/2021 η λειτουργία του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου με την επωνυμία «Ιωάννα Πολυχρονάκου και ΣΙΑ ΕΕ», καθώς και του Ε1 τμήματος του 8/θ Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 σε εκπαιδευτικό και μαθητή, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τις παραπάνω τέσσερις σχολικές μονάδες, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει καταγραφεί κρούσμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης (τμήμα Ε1΄), ενώ στις 25 Ιανουαρίου ο Covid-19 «επισκέφθηκε» και το Ειδικό Σχολείο Μυστρά στον Καραβά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia