Μείωση τελών σε ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δ. Ευρώτα

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 11:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μείωση τελών σε ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δ. Ευρώτα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, ο Δήμος Ευρώτα αποφάσισε την μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για το έτος 2021.

Συγκεκριμένα το μειωμένο τιμολόγιο τελών αφορά τις παρακάτω ομάδες δημοτών:
- Άτομα και νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας
- Μονογονεϊκές οικογένειες - τρίτεκνες οικογένειες - πολύτεκνες οικογένειες - μακροχρόνια άνεργους
- Άτομα με αναπηρία/νοικοκυριά που έχουν ένα τουλάχιστον μέλος με αναπηρία >67%

Όλα τα παραπάνω θα αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, όπως επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής αίτησης για ένταξη στο μειωμένο τιμολόγιο στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στον Δήμο Ευρώτα (τηλέφωνα επικοινωνίας: 27350 29037, 27350 29039).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 1 Φεβρουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου 2021.

Σημειώνεται, επίσης, ότι και οι δημότες, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, χρειάζεται να την επανυποβάλλουν, καθώς θα εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου οικονομικού έτους.

Τέλος, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού κι εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών