Τεστ Covid μόνο για ειδικούς λόγους στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Για σοβαρά συμπτώματα ή μετά από παραπομπή γιατρού

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 15:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τεστ Covid μόνο για ειδικούς λόγους στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις πολιτών είναι δυνατή η διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, η διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας κ. Εύη Παπαγεωργίου διευκρινίζει τα εξής: Στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης του ΓΝ Λακωνίας πραγματοποιούνται λήψεις επιχρίσματος για μοριακή εξέταση ανίχνευσης του ιού Sars – Cov- 2 μόνο σε όσους εμφανίζουν σοβαρή συμπτωματολογία ή φέρουν έγγραφη παραπομπή από θεράποντα ιατρό.

«Οι πολίτες οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τo τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν», εξηγεί η κ. Παπαγεωργίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών