Δ. Σπάρτης: Παρατείνεται για τρεις μήνες η καταβολή επιδομάτων

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα κι Επίδομα Στέγασης

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δ. Σπάρτης: Παρατείνεται για τρεις μήνες η καταβολή επιδομάτων

Στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού, παρατείνεται για άλλους τρεις μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων: Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, όπως ενημερώνουν το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης. Οι αιτήσεις πρέπει να επανυποβληθούν εντός των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2021.

 

Μήνας Έγκρισης

 

Μήνας   Επανυποβολής μετά τις παρατάσεις

Μάιος 2020 ή Αύγουστος 2020

Μάιος 2021

Ιούνιος 2020 ή Σεπτέμβριος 2020

Ιούνιος 2021

Ιούλιος 2020 ή Οκτώβριος 2020

Ιούλιος 2021

Υπενθυμίζεται ότι:
α)  Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.
β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.  
γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους.
Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Η χορήγηση πληροφοριών / διευκρινίσεων και η ενημέρωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά γίνεται αποκλειστικά τηλεφωνικά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών