Ανυποχώρητοι για 6ο Δημοτικό-7ο Νηπιαγωγείο

Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 08:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανυποχώρητοι για 6ο Δημοτικό-7ο Νηπιαγωγείο

Στο τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2021 συμπεριέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη μελέτη ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης – 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 469.362,31 ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) της ΠΕ Λακωνίας.

Οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης και η Επιτροπή Αγώνα εκφράζουν «την  απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη αυτή», η οποία –όπως αναφέρουν– «αποδεικνύει πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίζει, σταθερά, την αναγκαιότητα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης για την αναβάθμιση της τοπικής Εκπαίδευσης».

Η Επιτροπή Κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης τονίζει πως «αναμένουμε από τον κ. δήμαρχο Σπάρτης να υλοποιήσει  ΑΜΕΣΑ τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης – 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, με τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Σπάρτης και Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να μπει στο δρόμο της υλοποίησης ένα σχολείο, το οποίο έχει απόλυτη ανάγκη η  Α/θμια Εκπαίδευση και Προσχολική Αγωγή στον δήμο Σπάρτης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia