Πάνω από 2.500 οι εμβολιασμοί στη Λακωνία

Πλέον των 1.000 πολιτών δέχθηκαν το σκεύασμα σε μία εβδομάδα

Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 16:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάνω από 2.500 οι εμβολιασμοί στη Λακωνία

Μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου 2021 στις γραμμές εμβολιασμού Covid-19 του Γενικού  Νοσοκομείου Λακωνίας (Νοσηλευτικές Μονάδες Σπάρτης και Μολάων) είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 2.590 εμβολιασμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Μέσα σε μία εβδομάδα, διενεργήθηκαν περισσότεροι από 1.000 εμβολιασμοί, καθώς τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στη διαδικασία είχαν υποβληθεί 1.430 άτομα.

Οι εμβολιαστικές ομάδες λειτουργούν πάντα με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καταχωρώντας κάθε εμβολιασμό στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας-ΝΜ Σπάρτης κ. Εύη Παπαγεωργίου, «ο αγώνας για την επιστροφή στην κανονικότητα συνεχίζεται».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών