Λύση στη μετακίνηση των Βελανιδίων

 Μετά από παρέμβαση Ν. Κρητικού

Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λύση στη μετακίνηση των Βελανιδίων

Την απόφαση του ΚΤΕΛ Λακωνίας να διακόψει τα δρομολόγια από και προς τα Βελανίδια καυτηρίασαν σε συνεδρίαση τους ο πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Βελανιδίων.

Μετά από παρέμβαση του βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού δόθηκε λύση στο ζήτημα κι έτσι από την επόμενη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, τα δρομολόγια από και προς την περιοχή των Βατίκων επανεκκινούν.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής ανέφερε: «Είδα την επιστολή διαμαρτυρίας της Τοπικής Κοινότητας Βελανιδίων και επικοινώνησα άμεσα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Λακωνίας κ. Δαμιανό Σταθάκο. Ο κ. Σταθάκος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά και μου υποσχέθηκε ότι από την επόμενη Πέμπτη το δρομολόγιο ξεκινά ξανά!

Ενημέρωσα τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Παναγιώτη Πατσάκη, ο οποίος μετέφερε την ανακούφιση των κατοίκων των Βελανιδίων για την εξέλιξη.

Το δρομολόγιο της Πέμπτης εξυπηρετεί βασικές ανάγκες των κατοίκων των Βελανιδίων σε τροφοδοσία και λοιπές υποχρεώσεις.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Δαμιανό Σταθάκο για την αμεσότητα της απόφασης!

Θα είμαι δίπλα στο ΚΤΕΛ για να του καταβληθεί η αποζημίωση από το κράτος το συντομότερο δυνατό!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών