Καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά στη Σπάρτη

Πολίτης αποκαλύπτει στο lakonikos.gr: «...Έβριζε τόσο άσχημα αυτήν την γυναίκα και τη χτύπησε...»

Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2021 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά στη Σπάρτη

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για περιστατικά παρενόχλησης και βίας στον δημόσιο βίο της χώρας. Ωστόσο, φαίνεται πως και στις μικρότερες κοινωνίες, τα στόματα ανοίγουν, φέρνοντας στο «φως» σοκαριστικά συμβάντα.  Άνθρωποι, παρατηρητές-μάρτυρες «αθέατων» όσο και καταδικαστέων ενεργειών, επιθυμούν να κινητοποιήσουν την κοινότητα και τις Αρχές.

Σε αυτό το «σκοτεινό» πλαίσιο που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε περιστατικό που, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, διαδραματίστηκε σε δημόσια θέα στη Σπάρτη. Όπως καταγγέλλει πολίτης στον «Λακωνικό Τύπο», άνδρας φέρεται να επέδειξε επιθετική συμπεριφορά έναντι γυναίκας, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι αυτή της ενέργειας.

Συγκεκριμένα, καταδικάζοντας το γεγονός, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναφέρει: «Πριν από μερικές ημέρες, είχα δει κάποιο περιστατικό, εδώ στη Σπάρτη, με έναν γνωστό ελεύθερο επαγγελματία και μια κοπέλα που δεν γνώριζα. Εκείνος έβριζε τόσο άσχημα αυτήν την γυναίκα και τη χτύπησε. Και κάποιες φράσεις που άκουσα από αυτόν τον άνθρωπο είναι: “Θα σου δώσω μπουνιά” και “άντε πήγαινε από εδώ ρε χοντρή…” Όχι πείτε μου, πως θα νιώθει αυτή η κοπέλα τώρα; Όταν ο άλλος την προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο...»

Το ίδιο άτομο προσθέτει: «Ζούμε πλέον στο 2021 και δε μπορούμε να δεχτούμε ότι ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, που ενώ έξω δείχνουν ότι σέβονται τον εαυτό τους, την προσωπικότητα τους, συμπεριφέρονται έτσι σε μια γυναίκα. Με έναν απαξιωτικό, με έναν χυδαίο τρόπο. Για εμένα, είτε αυτή είναι  λεκτική, είτε σωματική, είτε σεξουαλική βία, πρέπει να τιμωρούνται ακριβά. Και συνεχίζω να λέω, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο, που φαινόταν ότι σεβόταν τους γύρω του, τον ίδιο του τον εαυτό και κυρίως το γυναικείο φύλο… Μπορεί να το ξανακάνει, όπως και ο οποιοσδήποτε άλλος, γενικά…»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia