Την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα κατασκευής του ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2021 13:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα κατασκευής του ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Η εκκίνηση των πέντε εργοταξίων του έργου ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης στην οποία μετείχαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εκπρόσωποι της ΤΕΡΝΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και της χρηματοδότριας τράπεζας.

Στη σύσκεψη έγινε γνωστό ότι εντός των επόμενων ημερών -ενδεχομένως στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας- η Περιφέρεια θα έχει στα χέρια της το πρόγραμμα κατασκευής των 3 μονάδων επεξεργασίας και των 2 σταθμών μεταφόρτωσης, η παράδοση των οποίων αναμένεται σε 24 μήνες.

Όπως δήλωσε ο Π. Νίκας, την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται σύσκεψη του ίδιου και στελεχών της Περιφέρειας με στελέχη της «Περιβαλλοντικής Πελοποννήσου» (εταιρείας του Ομίλου ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή), προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα του αναδόχου να υποδεχθεί νωρίτερα -δηλαδή πριν το συμπεφωνημένο δεκάμηνο διάστημα-, σύμμεικτα απορρίμματα από συγκεκριμένους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου που βρίσκονται ήδη σε οριακό επίπεδο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia