Νέες μολύνσεις Covid-19 σε δημοτικά σχολεία της Σπάρτης

Αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων

Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2021 16:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες μολύνσεις Covid-19 σε δημοτικά σχολεία της Σπάρτης

Δυο ακόμα τμήματα δημοτικών σχολείων της Σπάρτης αναστέλλουν τη λειτουργία τους για 14 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές.

Ειδικότερα, με απόφαση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, κ. Φώτη Πολίτη, και κατόπιν εισηγήσεως της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, αναστέλλεται  από την Παρασκευή 5/2/2021 έως και την Πέμπτη 18/2/2021 η λειτουργία του  Δ1΄ τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, καθώς και του Α2΄ τμήματος του 5ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 σε μαθητή και μαθήτρια,  αντίστοιχα, των παραπάνω σχολείων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών