Διαδικτυακά η «ώρα του δημότη» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης

Πως θα συμμετάσχετε στη διαδικασία

Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2021 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακά η «ώρα του δημότη» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού λειτουργίας  του  Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης έχει καθιερωθεί η «ώρα του δημότη».

Αναλυτικά το ανωτέρω άρθρο αναφέρει: «Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τις ανακοινώσεις, καθιερώνεται η ώρα του δημότη, διάρκειας 20 λεπτών. Δημότες εγγράφονται για ερωτήσεις-τοποθετήσεις στην αρχή. Χρόνος κάθε δημότη ορίζονται τα δύο λεπτά. Δίνονται απαντήσεις από τον κ. δήμαρχο ή αρμόδιο την επόμενη ώρα του δημότη».  

Εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι συνεδριάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη.

Ύστερα από τα ανωτέρω, ο Δ. Σπάρτης ενημερώνει τους δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ερώτηση ή τοποθέτηση, να ενημερώσουν τηλεφωνικά ή με e-mail προκειμένου να τους στέλνεται ο σχετικός σύνδεσμος  επικοινωνίας (link) για την τηλεδιάσκεψη.

Στοιχεία επικοινωνίας: α) e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., β) τηλέφωνο 27310 22226 (εσωτ. 104 & 103).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών